ЗАКРИТИ


м. Київ, Михайлівська, 21

+380 (96) 515 79 79

+38 (093) 414 79 79

“Школа Акне” Ірини Смирнової


18-19 жовтня 2019

Всi новини

18-19 жовтня 2019 року відбувся один із довгоочікуваних заходів – «Школа Акне». З дводенною програмою до нас завітала талановитий лектор Ірина Олегівна Смирнова – доктор медичних наук, професор кафедри інфекційних хвороб, епідеміології і дерматовенерології СПбДУ, лікар-дерматовенеролог міського центру дерматовенерології Санкт-Петербурзького ДБУОЗ «Міський КВД».

Ідея запросити Ірину Олегівну зі своїм авторським курсом виникла більше ніж півроку тому. Особливо після її успішного виступу в тандемі з визначним спікером, дерматологом, трихологом Владиславом Ткачовим на семінарі з трихології в січні 2019 року. Починаючи з березня, майже щомісяця, учасники наших семінарів цікавилися і запитували про наступний приїзд Ірини Смирнової до Києва. 

Актуальність Школи Акне, як грамотного підходу до діагностики та терапії складно переоцінити. Щодня тисячі пацієнтів по всій країні звертаються до лікаря зі скаргами на численні прояви акне. І не дивлячись на те, що клінічні прояви і патогенези цього дерматологічного захворювання добре вивчені, розібратися у величезному потоці інформації і відсіяти міфи і псевдонаукові факти буває вкрай непросто.

Ірина Олегівна представила нашим слухачам абсолютно новий погляд на патогенез акне – свої результати багаторічних напрацювань, досліджень, величезний масив слайдів, інформації, публікацій щодо патогенезу, епідеміології, підходів до класифікації акне та ефективності його лікування різними препаратами. Той, хто хоч раз слухав лекцію Ірини Олегівни, точно знає її фундаментальний і скрупульозний підхід, а головне результативність її методів на практиці.

Цікава реакція й думки учасників семінару, також гарних спеціалістів, дерматологов, косметологов та наших постійних клієнтів. На запитання: «Як Вам семінар?», «Чи інформативний та корисний за змістом?», почули багато позитивних відповідей. Більшість слухачів відмітили відкритість, професіоналізм та досвід спікера, до вподоби структурованість, класифікація та доступна форма подачі даних, протоколів та рекомендацій. 

На виході з курсу наші слухачи:

  • Навчилися диференціювати і діагностувати різні форми акне. Дізналися про основні принципи лікування акне.
  • Придбали глибоке розуміння захворювання, яким страждають більше 10% населення світу.
  • Вивчили системні підходи до терапії акне, в тому числі і до особливих форм цього захворювання.

Наша команда працює над організацією нових навчальних проектів із залученням найкращих спікерів та фахових спеціалістів у галузі естетичної медицини.

Слідкуйте за нашими анонсами в соціальних мережах, будемо раді вас бачити на наших наступних семінарах!

Інші статті

Школа Андрології лікаря Лешунова Є.В.

1 листопада, 2019

Школа Андрології – один з найцікавіших заходів, присвячений функціональній та естетичній корекції чоловічої репродуктивної системи, був організований компанією Мультимед 1 листопада 2019 року.

Дізнатися більше

ЗАКРИТИ

Порядок скасування заходу інформальної освіти


І. ВСТУП

1. Цей порядок поширюється на  навчальний захід “Основи плазмотерапії в стоматології”.

ІІ. ПЕРЕДОПЛАТА І ГАРАНТІЯ МІСЦЯ

1. Місце на навчальному заході гарантується при внесенні передоплати. Сума передоплати становить 4900 грн.

2. Передоплата є гарантією місця на навчальному заході.

3. Учасники, що записалися на навчальний захід і не внесли передоплату, не можуть брати участь у заході.

ІІІ. ВІДМОВА ВІД УЧАСТІ У ЗАХОДІ

1. Відмова від участі в навчальному заході направляється, не пізніше ніж за сім діб, виключно в електронній формі на адресу Виконавця.

2. Не приймається відмова по телефону, особисто, передані адміністратору або через іншого учасника. Відмова вважається прийнятою, якщо на лист отримано відповідь.

3. Якщо учасник не направив відмову або не отримав підтвердження на відмову, він не може претендувати на повернення суми попередньої оплати.

4. Учасник приймає на себе всі ризики недоставки листа і самостійно врегулює свої обставини, пов’язані з доступом до електронної пошти. Не спрацьовують жодні причини НЕ повідомлення про відмову, в тому числі «поважні» (хвороба, відсутність доступу до комп’ютера і т.п.).

ІV. НЕПОВОРОТНИЙ ДЕПОЗИТ І ПОВЕРНЕННЯ ОПЛАТИ ЗА УЧАСТЬ У ЗАХОДІ

1. За кожний навчальний захід встановлюється сума неповернутого депозиту. Сума публікується на сайті, і становить 25 % від повної суми вартості навчального заходу. Депозит не повертається при відмові від участі у навчальному заході, в тому числі: при фактичній неявці, при відсутності з «поважних» причин. Цей депозит компенсує адміністративні витрати на організацію заходу.

2. Сума оплати за захід повертається за вирахуванням безповоротного депозиту.

3. Повернення проводиться тільки тим учасникам, які повідомили про свою відмову згідно з правилами, встановленими в розділі «Відмова від участі у заході».

4. На суму повернення не впливають жодні обставини приватного життя учасника, в тому числі «поважні».

5. У разі скасування навчального заходу з ініціативи організатору сума передоплати повертається в повному обсязі.

6. Перенесення оплати на інший навчальний захід або іншому учаснику не проводиться.